Te laat komen vermijd je bij voorkeur .. reserveer altijd voldoende ruim.  Toch kan het altijd eens gebeuren dat het noodlot toeslaat en je niet tijdig terug geraakt.  Wat te doen?

Verwittig eerst en vooral de cambio-centrale vóór het einde van je reservatie. Je kan hen bereiken door op de gele knop van de boordcomputer te duwen terwijl de motor draait.  Zo kan je via het handsfree-systeem in de wagen met hen bellen.

Dan zijn er twee mogelijkheden: 

  • als na jouw reservatie de wagen niet door iemand anders vastgelegd is, kan je zonder problemen je reservatie verlengen.
  • als na jouw reservatie een andere klant de wagen heeft gereserveerd, dan zal je gevraagd worden de wagen toch tijdig terug te brengen. In noodgevallen kan je toch je reservatie verlengen. Maar in dat geval betaal je een boete en worden je uren dat je te laat bent duurder aangerekend.

Tip : je wagen iets langer reserveren dan strikt nodig en de resterende tijd annuleren bij terugkomst zorgt slechts voor een kleine meerprijs (30% van de teveel geboekte tijd), maar resulteert wel in een meer ontspannen rit.