Vlaanderen

Warme wensen voor 2023

We willen je bedanken voor jouw cambio-engagement en het vertrouwen in onze diensten in 2022, en we wensen jou graag een fantastisch jaar toe, samen met cambio. 

Want samen maken we het verschil

2022 was een recordjaar voor cambio autodelen: ondertussen zijn we al met zo'n 34.000 gebruikers in onze familie (samen met Brusel en Vallonië met meer dan 60.000), en samen deden we 475.000 ritten (of ritjes) met een cambio-wagengoed voor bijna 30 miljoen kilometer op de gemeenschappelijke teller.

Samen gaan we voor een leefbaardere stad. Jouw cambio-wagen is een alternatief voor een eigen wagen en de ideale aanvulling op fiets, bus, tram, ... Zo helpen we de impact van de auto op het stedelijke weefsel te verminderen. Want minder auto's is meer ruimte op straat voor groen, spelen, ontmoeten, ...

Onze toekomstplannen

Ook in 2023 breiden we ons aanbod verder uit. Eind vorig jaar mochten we al de eerste nieuwe wagens verwelkomen, en in 2023 verwachten we - na héél lang wachten - eindelijk de langverwachte nieuwe bestellingen te zien aankomen. 

De eerste 100 wagens (van in totaal meer dan 500 nieuwe wagens in 2023) komen er nog in januari aan. Ideaal om ons aanbod verder op peil te brengen, maar ook om een aantal wissels uit te voeren en ons wagenspark verder te verjongen.

Tot slot verwelkomen we ook in 2023 nog een aantal nieuwe cambio-steden waaronder Blankenberge, Ninove, Landen, Herental en diverse andere steden en gemeentes.  

Warme wensen en veel rijplezier,
Je cambio-team

Toekomstplannen cambio autodelen